Працює на друга Путіна по кооперативу "Озеро": Аліна Кабаєва заробляє майже по мільйону рублів на день

Колишня російська гімнастка Аліна Кабаєва, яку називають неофіційною дружиною президента РФ Володимира Путіна, після відходу зі спорту побувала депутатом Держдуми, а тепер зайнялася громадською роботою. Журналісти «Співбесідника» зацікавилися доходом Аліни Кабаєвої, який вона отримує як голова ради директорів «Національної медіа групи», повідомляють Патріоти України.

Згідно з даними з Пенсійного фонду Росії, пише видання, в 2017 році Кабаєва заробила 5,4 мільйона рублів. У 2018 - 785,4 мільйона. Ще через рік сума склала всього 55,4 мільйона. У 2020 році, коли почалася пандемія, доходи Аліни Кабаєвої помітно зросли. Відомо, що в першій половині року року колишня спортсменка заробила 152,7 мільйона рублів. Виходить, що чемпіонка отримує в день близько 900 тисяч рублів.
Згідно з документами, весь заробіток Кабаєва отримала в ЗАТ «Національна медіа група», яку контролює друг Володимира Путіна і його колишній партнер по кооперативу «Озеро» Юрій Ковальчук. «Національна медіа група» є найбільшим в Росії приватним медіахолдингом, який володіє П'ятим каналом і РЕН ТВ, газетою «Спорт-Експрес», МІЦ «Известия», а також частками в СТС-Медіа і «Первом канале». У жовтні 2020 року група стала російським партнером онлайн-кінотеатру Netflix. Також вона володіє російським підрозділом Viasat і Sony Pictures.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...