Працює на ворога: Депутат-зрадник Ковальов організував вивезення солі й зерна з Херсонщини до РФ

Підозрюваний у держзраді народний депутат Олексій Ковальов організовував вивезення солі й зерна з Херсонщини до Росії. Про це генеральний прокурор Ірина Венедіктова написала у Facebook. Вона нагадала, що вчора підписала підозру Ковальову, передають Патріоти України.

"На початку окупації він поїхав на Херсонщину нібито працювати з виборцями та захищати від мародерів свій бізнес, яким не може займатися під час парламентської діяльності. Маємо свідчення, що народний обранець при цьому організовував вивезення солі й зерна до РФ",- зазначила генпрокурор.

За її словами, "консерва" відкрилась його ФБ-постом із захопленням планами повномасштабної інтеграції аграріїв Херсонщини в економічну модель РФ і наполяганням, що "Росія назавжди". Венедіктова зазначила, що власне цим загарбники і поставили його займатися в окупаційному органі на псевдопосаді "заступника голови уряду Херсонської області", яку він обійняв.

Генпрокурор додала, що народний депутат поповнив вже досить "широкі ряди" тих, кого українські правоохоронні органи притягують до відповідальності за зраду, пособництво агресору та колабораційну діяльність в окупованих регіонах, серед яких – депутати різних рівнів, колишні посадовці органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, правоохоронці та пересічні громадяни.

"Служать ворогам вони по-різному. Хтось "здає" українських патріотів, активістів, правоохоронців та учасників бойових дій, хтось бере участь в їх "зачистках", хтось допомагає розміщувати військову техніку РФ, хтось міняє прапори на органах влади, хтось постачає окупантів пальним та харчами, багато хто задовольняє свої владні амбіції", - зауважила Венедіктова. За її словами, серед найактивніших – фейковий "губернатор" Херсонщини Володимир Сальдо.

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...