Працює над захистом окупантів: Китай допомагає РФ виробляти бронежилети, - Politico

Китай допомагає Росії виробляти захист для російських окупантів, які були відправлені для вбивства українців. Виявилося, що китайські компоненти активно імпортуються російським виробником бронежилетів, які пов'язані з Росгвардією і правоохоронними органами країни-агресора. Про це повідомляє Politico, передають Патріоти України.

Компоненти для виробництва бронежилетів надали відразу кілька китайських компаній. Варто відзначити, що одна з них пов'язана з урядом в Пекіні. Ці компоненти були передані Російській компанії "КлАСС", яка займається виробництвом засобів індивідуального та колективного захисту.

Повідомляється, що компанія "КлАСС" у 2022 році кілька разів імпортувала деталі. Це було в листопаді і грудні. Китай передавав арамідні волокна, які необхідні для виробництва кевларових жилетів. Такого роду бронежилети українські військові виявили після успішного і масштабного контрнаступу в Харківській області.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...