"Працюємо без перерв": Адміністрація ТРЦ "Амстор" у Кременчуці наказувала не закривати центр під час повітряних тривог

Адміністрація ТРЦ «Амстор», який вчора було знищено РФ, не закривала його під час повітряної тривоги. Про це повідомив мер Кременчука Віталій Малецький, передають Патріоти України.

"Як вже стало відомо слідству, адміністрація «Амстору» повідомила у чаті ТРЦ, що з 23 червня ТРЦ не буде зачинятися під час повітрянної тривоги. Жах…", – написав він і доклав скріншот.

Також він повідомив, що до Кременчука приїхала генеральний прокурор України Ірина Венедіктова. Вона разом із керівництвом міста пропрацювала посилення відповідальності для власників ТЦ та магазинів, які не дотримуються правил евакуації під час повітряної тривоги.

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...