"Працюємо далі": У мережу злили цікаву переписку нардепів щодо відставки Гончарука (фото)

Народні депутати від "Слуги народу" сьогодні з ранку активно листуються щодо можливої відставки прем'єр-міністра України Олексія Гончарука. Так, народний депутат СН Анатолій Драбовський під час листування на засіданні Верховної Ради написав про те, що президент України Володимир Зеленський "помилує" Гончарука, передають Патріоти України.

Фотограф Цензор.НЕТ зробив фотографії смартфона Драбовського. На ньому можна прочитати таке повідомлення: "Арахамія (голова фракції "СН") нас запевнив, що президент його помилує".

Тим часом інша народна обраниця від "Слуги народу" – Галина Третьякова – в парламенті листувалася з абонентом, підписаним як Олексій Гончарук. Йому вона висловлювала свою підтримку.

Нижче наводимо листування:

"Спасибі, Галечко)) Звичайно, не буду. Важлива позиція фракції.

– Ми ЗА тебе !

– В тобі я не сумніваюся)) Питання хто МИ))

– 70-80 ... Працюємо далі. Життя ...".

Нагадаємо, увечері 15 січня в соцмережах поширили аудіозаписи, нібито з наради, у якій брали участь прем'єр-міністр Гончарук, міністр фінансів Оксана Маркарова, перший заступник голови Національного банку Катерина Рожкова, заступник керівника Офісу президента Юлія Ковалів та інші посадові особи. Під час розмови вони обговорювали економічні питання перед зустріччю із Зеленським.

На записах людина з голосом, нібито схожим на голос Гончарука, зокрема, називає себе "повним профаном" в економіці. Сьогодні, 17 січня, Гончарук повідомив у Facebook, що написав заяву на ім'я Зеленського про відставку.

Джерело: Цензор.НЕТ

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...