"Працюємо": Коханка Путіна Кабаєва порівняла роботу російських пропагандистів з "автоматом Калашникова"

Колишня олімпійська чемпіонка та ймовірна коханка диктатора Путіна Аліна Кабаєва порівняла роботу російських пропагандистів з "автоматом Калашникова", передають Патріоти України.

Кабаєва виступила з нагоди заснування одного із російських пропагандистських телеканалів. Там вона у кращих російських традиціях порівняла роботу пропагандистів із "автоматом Калашникова", який сьогодні вбиває українців.

Ймовірна коханка Путіна заявила, що "інформаційна робота за своєю значимістю нічим не відрізняється від автомата Калашникова". Свою промову Кабаєва закінчила словами: "Працюємо, дякую".

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...