"Працюємо над обліком "лендлізу": Гуменюк розповіла, яку техніку покинули окупанти, тікаючи з Херсона

Російські загарбники під час втечі з Херсона покинули свою військову техніку – гелікоптери, танки та реактивні системи залпового вогню. Про це в ефірі національного телемарафону розповіла речниця ОК "Південь" Наталя Гуменюк, передають Патріоти України.

"Працюємо над обліком "лендлізу". Гелікоптери залишили, залишили реактивні системи залпового вогню, танки та артилерійські установки. Щойно зможемо підбити підсумок – обовʼязкового відзвітуємо", – сказала Гуменюк.

За її словами, поки складно порахувати, скільки російських військових було знищено під час переправи на лівий берег Дніпра. Гуменюк також додала, що пізніше буду названо й кількість полонених, яких українські військові захопили на Херсонщині. Серед них є захоплені під час боїв та військові, які намагалося втекти перевдягнувшись у цивільний одяг.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...