"Працюють бригади швидкої допомоги та санавіація": Окупанти розповіли про наслідки вибухів на аеродромі

На аеродромі “Сакі” в окупованому росіянами Криму, де вдень 9 серпня пролунали потужні вибухи, перебувала військова авіаційна техніка. Але в Міноборони РФ заявляють, що літаки начебто залишились неушкодженими, передають Патріоти України.

Як повідомляється, вибухи пролунали приблизно в 15:20 в районі населеного пункту Новофедорівка. Дим від вибуху місцеві бачили навіть за десятки кілометрів від епіцентру пригоди.

Однак в Міноборони РФ заявили, що авіаційна техніка внаслідок вибуху не постраждала. Також за медичною допомогою ніхто поки що не зверталися.

Водночас самопроголошений “глава” Криму Сергій Аксенов повідомив, що на місці працюють пожежники та швидка допомога. “На місці працюють бригади швидкої допомоги та санавіація, їх достатньо. Говорити про постраждалих поки що зарано. Серед цивільного населення до медичних закладів по допомогу ще ніхто не звертався”, - сказав Аксенов.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...