Працювала і в Україні: Косово арештувало на кордоні улюблену пропагандистку Лаврова за звинуваченням у роботі на розвідку РФ

Частково визнане Косово арештувало на кордоні російську журналістку Дар'ю Асламову за підозрою в шпигунстві на користь РФ. Про це заявила міністр внутрішніх справ країни Джеляль Швечла, передають Патріоти України.

Дослівно: "Сьогодні Дар'ю Асламову затримали на прикордонному переході на півночі країни. Багато країн довели, що вона займалася шпигунством на користь російської військової розвідки і діяла під виглядом журналіста. Вона також брала участь у війні в Україні, поширюючи пропаганду вторгнення Росії в Україну".

Джеляль Швечла сказав, що владі Косова відомо про діяльність Асламової та про те, що в деяких країнах їй заборонено в'їзд. Як повідомив Швечла, спроба Асламової проникнути до Косова збігається в часі з подіями на півночі країни і доводить російський слід та пропаганду, спрямовані на дестабілізацію в Косові.

Швечла опублікував у Facebook фото Асламової з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим та з президентом Сирії Башаром Асадом.

Росія — головний союзник Сербії, і так само, як Белград, виступає проти незалежності Косова. Дар’я Асламова працює в пропагандистському російському ЗМІ "Комсомольська правда" як "спецкор відділу міжнародної політики".

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...