Працювала психіатром: У Путіна знайшлася таємна племінниця, яка має мільярдний бізнес на Кузбасі (фото)

Російські журналісти-розслідувачі назвали ім'я ймовірної племінниці Володимира Путіна - вона володіє багатомільярдним бізнесом у Кузбасі. Про це повідомляє сайт "Агентство", передають Патріоти України.

За даними журналістського розслідування, йдеться про дружину губернатора Кемеровської області Сергія Цивільова, Ганну. Зазначається, що її дівоче прізвище насправді – Путіна.

Як повідомляється в розслідуванні, вона народилася в Івановому, її батько є двоюрідним братом президента Росії. У 1990-х вона працювала психіатром, а після приходу Путіна до влади переїхала до Москви, де почала займатися постачанням медичного обладнання. У 2007 році вона стала дружиною Сергія Цивільова, у шлюбі у них троє дітей.

Обласна психіатрична лікарня "Богородське" в Іваново, де працювала Ганна Цивільова Фото: "Агентство".

Ганна Цивільова з чоловіком Сергієм Фото: адміністрація Уряду Кузбасу.

У Москві Ганна працювала менеджером спочатку в державному "Медтехпостачі", потім у приватній фірмі Digimed, а потім у вугільній компанії "Колмар". За даними видання, вони отримали актив від друга президента, бізнесмена Геннадія Тимченка - до цього йому належали 60% "Колмару".

Її чоловік Сергій Цивільов, за даними журналістів, народився в Україні, закінчив Севастопольське військово-морське училище, а потім служив на Північному флоті.

Після служби він займався бізнесом, а у 2018 році, після трагедії у торгівельному центрі "Зимова вишня" став губернатором Кемеровської області - його дружина очолила Раду з питань піклування у соціальній сфері. За даними журналістського розслідування, саме Ганна стоїть за ухваленням важливих рішень її чоловіком.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....