Працювала в АП із 2005-го: У Зеленського підтвердили затримання чиновниці з Офісу президента

Разом із Світланою Кондзелею затримані інші учасники злочинного угруповання.

Світлана Кондзеля. Фото: kmu.gov.ua.

Національне антикорупційне бюро України затримало на хабарі в 150 тис. доларів директорку департаменту Офісу президента Світлану Кондзелю. Про це у вівторок, 12 листопада, повідомила прес-служба Офісу глави держави, передають Патріоти України.

"Ця людина працювала в різних відділах Адміністрації президента з 2005 року. Для глави держави немає "своїх" і "чужих". Корупція повинна бути викорінена: чим вища посада корупціонера, тим небезпечніші для держави зловживання з його боку", – йдеться у повідомленні.

У НАБУ повідомили про те, що разом із Кондзелею затримані інші учасники злочинного угруповання. Детективи задокументували вимагання неправомірної вигоди у розмірі 300 000 доларів США з фізичної особи за сприяння в призначенні на керівну посаду в НАК "Нафтогаз України".

Жінку також нібито підозрюють у шахрайстві. Раніше про затримання повідомили "Цензор.НЕТ", а також УП, з посиланням на свої джерела. Так, за даними джерела УП, Кондзеля розповідала, що вирішує будь-яку проблему через зв'язки в Офісі президента.

«Для глави держави немає «своїх» і «чужих». Корупція має бути викорінена: що вища посада корупціонера, то небезпечніші для держави зловживання з його боку», – відреагували на ситуацію в повідомленні на сторінці ОП у Facebook.

Відомо, що Кондзеля очолює Головний департамент забезпечення доступу до публічної інформації Офісу президента Володимира Зеленського.

У Росії розробили секретний документ із планом, як послабити західних противників, зокрема США

четвер, 18 квітень 2024, 18:44

Міністерство закордонних справ країни-агресора Росії розробляє плани, щоб спробувати послабити своїх західних противників, включно зі США, і використати війну в Україні для створення нового глобального устрою. Про це 17 квітня пише The Washington Post ...

"Якщо розглядати літню кампанію": Полковник ЗСУ назвав два українських міста, які під загрозою окупації

четвер, 18 квітень 2024, 18:22

Під час літнього наступу Росія, ймовірно, зосереджуватиме свої головні зусилля у напрямку Часового Яру й Покровська. Таку думку висловив військовий експерт, полковник ЗСУ, речник Генерального штабу ЗСУ (2014-2017 рр.) Владислав Селезньов в етері телека...