Працювали "Дикі шершні": ЗСУ знищили новітній російський танк Т-90, який Медведєв називав "найкращим у світі" (відео)

Українські воїни продовжують "демілітаризувати" окупаційну роійську армію за допомогою FPV-дронів. Цього разу FPV-підрозділ "BULAVA" спільно з аеророзвідкою 3 батальйону Окремої президентської бригади імені Богдана Хмельницького знищили новітній російський танк Т-90, передають Патріоти України.

Цей танк експрезидент РФ Дмитро Медведєв навесні цього року називав "найкращим у світі". Як палає черговий "аналогов_нєт",показали у каналі, присвяченому FPV-дронам "Дикі шершні".

"FPV-підрозділ "BULAVA" спільно з аеророзвідкою 3 батальйону окремої Президентської бригади ім. Б.Хмельницького знищили новітній російський танк Т-90. "Аналогов нет". Орієнтовна вартість танка Т-90 – 4,9-7 млн$. Орієнтовна вартість FPV-дрона – 500$. Працюємо", – написали автори каналу.

Не так давно, всього лиш наприкінці березня поточного року, заступник очільника Радбезу РФ, а за сумісництвом експрезидент РФ Дмитро Медведєв складав оди росіським танкам Т-90 "Прорив". У паралельному всесвіті, де вже давно живе цей одіозний російських посадовець, вони за всіма параметрами перевершують й американські танки Abrams, і німецькі Leopard, і британські Challenger.

"Цілком очевидно, що, припустимо, той же танк Т-90М, "Прорив" – це наш найновіший танк. Але, на мій погляд, це зараз найкращий танк у світі. У світі! Він, безумовно, краще, ніж Leopard, чим Challenger, ніж Abrams, у тому числі і за своїми тактико-технічними даними, навіть за таким компонентом як маса", – сказав Медведєв.

Він також заявив, що російський танк Т-90М" маневрений, швидкий і реально дуже добре працює" і видав, що у 2023 році російські заводи нібито спустять з конвеєрів півтори тисячі одиниць танків.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...