Працювали "Кур'єри бавовни": З'явилося ефектне відео знищення техніки РФ на Запорізькому напрямку

Упродовж червня підрозділ "Кур'єри бавовни" на Запорізькому напрямку знищив три десятки одиниць ворожої техніки. Зокрема, ліквідовано сім вантажівок з окупантами.Про це повідомив віцепрем'єр-міністр, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров. Він також опублікував ефектне відео роботи воїнів з Армії дронів, передають Патріоти України.

Федоров наголосив, що результатом роботи підрозділу "Кур'єри бавовни" стали десятки одиниць знищеної російської техніки упродовж червня.

"За червень воїни мінуснули 10 танків, 12 БМП й БТР, 1 САУ та 7 вантажівок з окупантами. Інші підрозділи також мають успіхи на всій лінії фронту. Продовжуємо посилювати їх безпілотниками", – констатував урядовець.

Він також опублікував відео ураження ворожої вантажівки за допомогою скидів з БпЛА. Окупантів, які повискакували з неї після першого влучання, оператори дронів наздогнали також.Крім того у відео показано знищення кількох одиниць ворожої бронетехніки та феєричне висаджування у повітря складу боєприпасів.

"Кожен дрон допомагає військовим ефективніше просуватися під час контрнаступу, зберігаючи власні життя. Дякую, що підтримуєте Армію дронів через UNITED24 та на головному екрані Дії", – зазначив Федоров.

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...