Працювали партизани: У Росії горіло авто директора підприємства, яке виготовляє боєголовки до ракет

Представники руху опору спалили у російському місті Нижній Новгород автомобіль директора підприємства з виготовлення боєголовок до ракет, якими обстрілюють Україну. Як повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України, що у ніч з 2 на 3 листопада 2023 року у місті в Нижній Новгород (Росія) спалили автомобіль Volvo XC90, передають Патріоти України.

"Спалене авто належало громадянину РФ Ігорю Кузнєцову, який обіймає посаду генерального директора акціонерного товариства "ГосНИИмаш", - повідомляє українська розвідка.

Як зазначається, це підприємство є провідним у сфері розробки та виготовлення бойових частин для російських ракет, якими терористична Москва завдає ударів по об’єктах в Україні. В ГУР Міноборони України додали, що акцію спалення особистого автомобіля гендиректора здійснили представники руху опору.

"Кожен причетний до воєнних злочинів, убивств українців та руйнувань інфраструктури нашої держави ніколи і ніде не зможе почуватись у безпеці", - сказано в повідомленні. При цьому вказується, що "полювання" на ворога триває.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...