Працював деканом у виші: Зеленський призначив нового голову Полтавської ОДА

12 листопада президент України Володимир Зеленський призначив 36-річного Олега Синєгубова головою Полтавської обласної державної адміністрації. Відповідний указ з'явився на сайті Офісу президента, передають Патріоти України.

Олег Синєгубов народився 10 серпня 1983 року в Харкові. Він - юрист, підприємець, декан Харківського національного університету внутрішніх справ.

Новий глава Полтавської ОДА - власник ТОВ "Насіння Слобожанщини" та ТОВ "Синєгубов, Соболєв і партнери". Він також є співзасновником кількох компаній, серед яких: ТОВ "Віката", ТОВ "Сібоней сервіс", адвокатське об'єднання "Раскосов Лойес Груп".

У Олега Сінєгубова є 4 квартири в Харкові і одна - в Києві. Її він купив рік тому. Чоловік також володіє автомобілем Merсedes Benz 2011 випуску.

Олег Синєгубов захистив дисертаційне дослідження на здобуття ступеня кандидата юридичних наук за темою "Цивільно-правовий захист честі, гідності та ділової репутації працівників міліції".

З липня 2004 року по травень 2005 року Синєгубов - слідчий слідчого відділення УМВС України на Південній залізниці. З травня 2005 по грудень 2007 року - ад'юнкт Харківського національного університету внутрішніх справ. З січня 2008 року по липень 2008 року - слідчий слідчого відділення ЛВ станція "Основа" УМВС України на Південній залізниці. З серпня 2008 по березень 2009 року - старший викладач кафедри цивільно-правових дисциплін ННІ права, економіки та соціології ХНУВС. З березня 2009 року по липень 2011 року - доцент тієї ж кафедри. З липня 2011 року по листопад 2015 року - заступник декана з навчально-методичної роботи ННІ права та масових комунікацій ХНУВС.

Цікаво, що в 2017 році він уже претендував на посаду голови Полтавської ОДА. Новий голова Полтавської ОДА одружений. Його дружина Анна Журавльова - співробітниця кафедри Харківського національного медуніверситету. У жінки у власності квартира в Харкові і Porsche Cayenne 2010 року.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...