Працював "керівником міліції": В окупованому Токмаку ліквідували колаборанта (фото)

Українські військовослужбовці ліквідували у тимчасово окупованому Токмаку Запорізької області так званого «начальника УВС» Олексія Кошеля. Про це повідомляє РІА -Мелітополь, передають Патріоти України.

За інформацією місцевого видання, колаборант загинув внаслідок артобстрілу з боку ЗСУ. «Після успішної роботи артилерії ЗСУ по позиціях орків у тимчасово окупованому Токмаку ліквідували так званого начальника УВС у місті Токмак та Токмацькому районі Олексія Кошеля», — йдеться у повідомленні.

9 серпня СБУ встановила особи всіх зрадників, які приєдналися до створеного агресором «головному управлінню МВС у Запорізькій області», сімнадцяти з них уже оголосили про підозру. Серед них був Кошель. У СБУ його ідентифікували як так званого «начальника Мелітопольського міжрайонного управління».

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...