Працював на мафіозі-мільярдера, котрий переховується у Лондоні: Злочинною організацією, в котру входив мер Одеси Труханов, керував Галантерник

Мільярдер Володимир Галантерник, який проживає в Лондоні, названий головним організатором "схеми" в справі міського голови Одеси Геннадія Труханова. Про це йдеться в тексті підозри Труханову, яка є в розпорядженні Цензор.НЕТ, зазначають Патріоти України.

У підозрі стверджується, що Труханов діяв "у складі злочинної організації, яка склалася в місті Одеса під керівництвом Галантерника Володимира Ілліча".

Крім Галантерника і Труханова, в документі згадують імена і посади ще сімох учасників - чиновників і депутатів Одеської міськради.

Зазначено, що вони діяли "з метою одержання неправомірної вигоди для юридичних осіб, які набували при цьому права на об'єкти комунальної власності".

У підозрі йдеться, що творець схеми Галантерник визначив два напрямки діяльності злочинної організації - незаконна приватизація нерухомості, яку оформляли як передачу в оренду, і незаконна забудова земель рекреаційного призначення. І в першому, і в другому випадку, за версією прокуратури, схема дозволяла проводити забудову, але при цьому не брати участь в конкурентних торгах за землю.

Окремий напрямок діяльності злочинної організації, за версією прокуратури - заволодіння бюджетними коштами Одеси.

Нагадаємо, раніше в НАБУ повідомили, що учасники злочинної організації в змові з іншими особами розробили механізм незаконного заволодіння активами - коштами місцевого бюджету і землею територіальної громади міста Одеси для її подальшої передачі під забудову. Через такі дії протягом 2016-2019 рр. ОТГ втратила не менше шести земельних ділянок загальною площею 15,9 га та незаконно витратила з місцевого бюджету 131 млн грн. Загальний розмір збитку за даними епізодами, за результатами експертизи, становить 689 млн грн.

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...