Працював на ворога безкоштовно і добровільно: Суд наклав арешт на АЗС "заправщика" росіян (фото)

Куп'янська окружна прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо 44-річного власника АЗС у Куп'янську, який допомагав російським окупантам. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі, передають Патріоти України.

Як установило слідство, чоловік безкоштовно давав окупантам паливо для заправки військової техніки з кінця квітня. Робив він це добровільно. Крім того, власник АЗС наказав підлеглим безкоштовно заправляти службові автомобілі загарбників.

"За "самовіддану" роботу окупанти віддячили пособнику та видали йому "патент на торговую деятельность, сферу общественного питания, сферы обслуживания населения", специфікація: "розничная торговля топливом", — розповіли в прокуратурі.

Обвинувальний акт щодо чоловіка склали за ч. 1 ст. 111-2 (пособництво державі-агресору) Кримінального кодексу України. Судитимуть його заочно у Новомосковському міськрайонному суді Дніпропетровської області.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...