Працював в охоронній фірмі: Затримано агента ФСБ, який допомагав обстрілювати аеродроми Дніпропетровщини (відео)

СБУ затримала агента ФСБ, який збирав розвіддані щодо функціонування аеродромів та об’єктів Придніпровської залізниці на території регіону. Зрадник також цікавився місцями дислокації та переміщення підрозділів ЗСУ і тероборони. Про це повідомила прес-служба СБУ, передають Патріоти України.

Всю інформацію він передавав російським спецслужбам через закриті канали зв’язку. У своїх "доповідях" чоловік детально описував кожен об’єкт із прилеглою територією, вказував його координати з фото- і відеофіксацією.

Отриману інформацію окупанти використовували для проведення диверсій та масованих артилерійських обстрілів по критичній інфраструктурі.

За даними слідства, зрадником виявився працівник однієї з приватних охоронних фірм Дніпра. Він видав себе радикальними прокремлівськими поглядами, які намагався нав’язати землякам. Коригувальника завербували після початку повномасштабної війни. Пропозицію про співпрацю він отримав через месенджер телефону. У зрадника виявили засоби зв'язку з доказами збору даних. Чоловіка взяли під варту.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...