Права рука чомусь забинтована: Суддя Чаус після зникнення опинився... в Румунії (фото)

Український суддя-втікач Микола Чаус після зникнення в Молдові нібито знайшовся в Румунії. Про це повідомляє телеграм-канал "Молдовський перець", передають Патріоти України.

На опублікованому фото показано людину, в якої шапкою накрита верхня частина голови, видно тільки ніс і підборіддя. Також у чоловіка на знімку частково забинтована права рука. "Наші підписники прислали інформацію, що скандальний український суддя Чаус живий і здоровий перебуває на території Румунії", – йдеться в повідомленні.

Зазначимо: раніше повідомлялося, що в Молдові викрали суддю-втікача Миколу Чауса, якого було оголошено Інтерполом у міжнародний розшук за підозрою у хабарництві.

Нагадаємо, що в серпні 2016 року Миколу Чауса затримали на гарячому під час отримання хабара. Він розглядав справу торговця наркотиками і раптом несподівано оголосив перерву. Після цього пішов із будівлі, зустрівся з людиною, яка передала йому хабар, потім повернувся і виніс рішення на користь підсудного. Суддя сховав частину грошей у скляні банки, які закопав у городі.

Солом'янський районний суд Києва ухвалив рішення про арешт квартири та автомобіля Чауса. Проте він утік до окупованого Криму, а звідти – в Молдову.

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...