Правда від україноцентричного рашиста: Ходаковський назвав свого "фаворита" на виборах президента України

Екс-ватажок найманців "ДНР" зазначив, що ЮВТ - єдина, хто «сидів у в'язниці на момент початку війни».

Олександр Ходаковський. Фото: соцмережі.

Екс-ватажок підрозділу НЗФ «ДНР» «Восток» Олександр Ходаковський на своїй сторінці в соцмережі несподівано закликав користувачів голосувати за лідера «Батьківщини» Юлію Тимошенко, передають Патріоти України.
На своїй сторінці в соцмережі Ходаковський зазначив, що вона єдина, хто «сидів у в'язниці на момент початку війни»: «Ставки сделаны, забег начался, но когда ты владелец ипподрома — не важно, какая лошадь прибежит первой. Знаю, что из наших никто особо не обольщается — и правильно: единственный результат, который бы нас устроил, это когда вся эта публика в порыве любви к демократии отправила бы друг друга туда, где ей всей и место. Голосуйте за Юлю — она, по крайней мере, сидела в тюрьме, когда нынешние миротворцы готовили нам войну».

При цьому він припустив, що за його заяви «українські ЗМІ напишуть, що Ходаковський отримав гроші від Тимошенко і агітував за неї».

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...