Правий борт у районі корми підозріло обгорів: У бухту Севастополя зайшов російський військовий корабель (фото)

Вранці 5 серпня у Севастопольську бухту зайшов патрульний корабель проєкту 22160 типу "Василий Быков" Чорноморського флоту Росії. Правий борт корабля у районі корми обгорів. Про це повідомляють кореспонденти "Крим.Реалії", передають Патріоти України.

Раніше у Чорному морі помітили дим. "Сьогодні близько 09:15 у Севастопольську бухту зайшов патрульний корабель проєкту 22160 типу "Василий Быков" Чорноморського флоту Росії. Правий борт корабля в районі корми обгорів. На кормі розміщено армійську пускову установку зеленого кольору. О 09.30 корабель за допомогою буксирів пришвартувався біля Куриної пристані", – зазначили кореспонденти видання.

Вони показали світлини, зроблені 5 серпня у Севастопольській бухті. Журналісти нагадали, що у складі Чорноморського флоту є чотири патрульні кораблі проєкту 22160: "Василий Быков" (бортовий номер 368), "Дмитрий Рогачев" (375), "Павел Державин" (363) і "Сергей Котов" (383). Проте від початку повномасштабного воєнного вторгнення армії Росії в Україну бортові номери всіх кораблів зафарбовано для ускладнення ідентифікації однотипних одиниць.

Напередодні, 4 серпня, військово-морський експерт HI Sutton із проєкту OSINT повідомив, що російський військовий корабель поблизу окупованого Севастополя раптом почав випускати димову завісу, після чого був оповитий клубами чорного диму. Свої слова експерт підтвердив світлинами.

Джерело: Крим.Реалії

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...