Представник Білорусі в ООН розповів, як просувається розміщення ядерної зброї на їхній території

У Білорусі поки що не розмістили тактичну ядерну зброю, яку планує надати Російська Федерація. Наразі жодних практичних кроків для цього зроблено не було, передають Патріоти України.

"Це оголошення про розміщення тактичної ядерної зброї в Республіці Білорусь – насамперед це просто заява. Нічого в практичному сенсі не було зроблено щодо цього", — сказав заявив постійний представник Білорусі в ООН Валентин Рибаков під час дебатів в ООН.

За словами Рибакова, якщо будь-яке рішення у цій сфері буде ухвалено, це буде "рішення уряду Білорусі, а не будь-якої іншої держави".

"У нас підвищений тиск і прискорене серцебиття": Путін навчив Німеччину боятися, - німецький журналіст

субота, 11 травень 2024, 6:26

Володимир Путін з його постійними ядерними погрозами став для Німеччини "майстром страху", якому регулярно вдається лякати німецьке суспільство. Таку думку висловив колумніст німецького видання BILD Франц-Йозеф Вагнер. "Він знову домігся цього. У нас п...

Надійної техніки на полі бує стане більше: Канадський виробник броньовиків Roshel відкриє завод в Україні

субота, 11 травень 2024, 5:00

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. . Броньовики Senator початково були створені для операцій правоохоронних органів Північної Америки, ...