Представник ГУР Міноборони прокоментував "дивні" смерті російських генералів

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов вважає, що диктаторський режим Кремля завзято шукає “відповідальних” за провали на війні. Саме з цим пов’язані й раптові випадки смерті серед військового керівництва. Таку думку він висловив в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України.

Андрій Юсов наголосив, що серед російського генералітету також будуть виявляти “зрадників”. "Можливо, навіть, за старою сталінською традицією, хтось завтра із цих генералів зізнається у роботі на англійську розвідку чи на українську розвідку, чи в роботі на українське націоналістичне підпілля”, - припустив він.

Представник ГУР вважає, що в Кремлі відбуваються “класичні інтриги в середині диктаторського режиму, який сам себе поїдає”. “Шукають "крайніх" за провали, за невиконані обіцянки, за величезні втрати в живій силі і техніці, за падіння в економіці. І "крайніми" в цій ситуації виглядають сьогодні саме кадрові військові. Тобто не ті, хто приймав злочинні політичні рішення, не ті, хто отримували від цього певний зиск, і навіть заробляли на цій кривавій війні, не пропагандисти, не ті, хто обслуговував режим Путіна чи носив за ним чемоданчик”, - зауважив Андрій Юсов.

За його словами, в російський історії такі ситуації вже неодноразово траплялися, але дивує те, що російські кадрові військові дозволяють таке з собою чинити. Як повідомлялося раніше, нещодавно у Росії у віці 57 років помер колишній заступник міністра оборони РФ, учасник вторгнення до України генерал-полковник ЗС РФ Геннадій Жидко.

Тільки одна причина: Сікорський розповів, коли Польща буде збивати російські ракети над Україною

неділя, 8 вересень 2024, 6:59

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Польща має законне право збивати російські ракети, якщо вони становлять загрозу для українських атомних електростанцій. Про це він повідомив у інтерв'ю ВВС, передають Патріоти України. Від...

"Ми не можемо поводитись як росіяни, але...": Україна обмежує привілеї російських військовополонених - Лубінець

неділя, 8 вересень 2024, 6:41

У полонених російських окупантів більше немає права здійснювати телефонні дзвінки з України. Про це в ефірі телемарафону повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець, передають Патріоти України. . Він наголосив, що наразі в Укр...