Представники РДК та легіону "Свобода Росії" все ще перебувають у Бєлгородській області, - українська розвідка

Представники добровольчих підрозділів "Російський добровольчий корпус" (РДК) та легіону "Свобода Росії" все ще перебувають на території Росії у Бєлгородській області. Про це повідомив офіційний представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, передають Патріоти України.

Він заявив, що російські добровольці прагнуть звільнити Білгородську область та всю Росію від диктаторського режиму Володимира Путіна. "Так, відомо, є представники РДК і легіону "Свобода Росії", є представники руху опору, який насправді розгортається... Так, такі люди залишаються на території, яка називається поки що "Російська Федерація", і їхня географія поширюється, і їхня кількість збільшується", - зазначив Юсов.

Крім того, представник ГУР зазначив, що в подальшому назви земель та їх статуси можуть змінюватися. "Юридичні та політичні назви територій можуть змінюватися. Територія, яка наразі називається "Російська Федерація" - в неї входять історично різні землі, які в різні етапи по-різному називались. Тому сьогодні назва така. Далі будемо бачити", — підсумував представник ГУР.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...