Прем'єр Британії Сунак закликав Кремль вивести війська з України і присоромив Путіна

Британський прем’єр-міністр Ріші Сунак закликав агресорку Росію вивести свої війська з України. Він дорікнув Москві, що "країни не повинні вторгатися до своїх сусідів". Про це керівник уряду Британії сказав під час своєї промови на саміті G20, передають Патріоти України.

Він наголосив, що країни-сусіди "не повинні нападати на цивільну інфраструктуру та цивільне населення і не повинні загрожувати ядерною ескалацією". "Росія повинна піти з України і покласти край варварській війні", - зауважив Ріші Сунак.

Крім того, він присоромив російського президента-диктатора, що той не взяв участь на саміті "Великої двадцятки" на Балі. "Примітно, що Путін не вважав за можливе приєднатися до нас тут. Можливо, якби він це зробив, ми могли б почати розбиратися", – сказав Сунак. Британський прем'єр заявив, що Лондон надалі буду підтримувати Україну війні "стільки, скільки буде потрібно". Адже Британія "відкидає цю агресію".

На Херсонщині 11-річний хлопчик підірвався на російській міні - голова ОВА

субота, 11 травень 2024, 18:29

У Музиківці Херсонської області 11-річний хлопчик отримав осколкові поранення ніг, грудної клітки та живота, підірвавшись на російській міні. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передають Патріоти України. За його словами, дитин...

Українські військові збили черговий Су-25 окупантів на Донеччині

субота, 11 травень 2024, 17:45

Українські військові зі 110 окремої механізованої бригади збили російський штурмовик Су-25 на Авдіївському напрямку. Про це повідомила 110 окрема механізована бригада імені генерал-хорунжого Марка Безручка на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", перед...