Прем'єр-міністр Індії Моді "кинув" Путіна, відмовившись від зустрічі через ядерний шантаж Кремля, - Bloomberg

Ядерні загрози, якими Кремль сипле останнім часом, стали причиною скасування запланованої раніше щорічної особистої зустрічі зустрічі прем'єр-міністра Індії Нарендра Моді з Володимиром Путіним. Про це йдеться в повідомленні Bloomberg з посиланням на джерела в керівництві Індії, передають Патріоти України.

Відзначається, що зустріч, яка традиційно проводиться в грудні, було скасовано, тому що "російський президент пригрозив застосувати ядерну зброю у війні в Україні", заявив агентству високопоставлений індійський чиновник.

"Відносини між Індією і Росією залишаються міцними, але сурмити про дружбу на даному етапі може бути невигідно моді", - розповів співрозмовник агентства. Bloomberg додає, що це буде другий раз, коли лідери Індії та Росії не зустрічалися віч-на-віч з 2000 року, коли відносини були зведені в ранг стратегічного партнерства.

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...