Прем'єр-міністр України Дмитро Шмигаль зустрівся у Брюсселі зі своїм "братом-близнюком" - президентом ЄС Шарлем Мішелем: Достойники зробили ефектний вихід перед камерами (відео)

Схожість високопосадовців настільки вражає, що складно повірити у звичайний збіг.

Українців вразили кадри зустрічі прем'єр-міністра Дениса Шмигаля з президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем. Вони виявилися дуже схожі один на одного. Одним з перших увагу на схожість Шмигаля і Мішеля звернув в Facebook колишній міністр інфраструктури України Володимир Омелян, передають Патріоти України.

"Брат - 2", - написав він, опублікувавши відео зустрічі.

Депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко також був вражений тим, як Шмигаль і Мішель схожі. "Вибачте, стався збій в Матриці", - написав нардеп.

Прокоментував випадок також відомий український політолог Тарас Березовець. "Ееееее.... а хто тут хто? Містика якась. Готовий сюжет для індійського Боллівуда", - написав він.

Подібність чиновників вразила і простих українців. "Шмигаля клонували", "Брат, я так довго шукав тебе...", "У кожної країни, схоже, є свій Шмигаль", - жартують підписники в Мережі.

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....

Особлива "гра" Кремля? В ISW пояснили, що стоїть за арештом заступника Шойгу, якого запідозрили в держзраді

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:47

Російська влада заарештувала заступника міністра оборони Тимура Іванова 24 квітня за звинуваченням у отриманні хабаря, хоча інші джерела вказали, що він підозрюється у державній зраді. Арешт топчиновника викликав в інформаційному просторі країни-агресо...