"Премію Дарвіна в студію": Окупанти намагалися знищити український С-300, але їх самих накрило вогнем (відео)

Російські військові намагалися знищити український зенітний ракетний комплекс С-300 з відстані кількох метрів. Цілком очікувано, що їх самих накрило вогнем від вибуху, передають Патріоти України.

Відповідне відео з'явилося в мережі і стало вірусним. Зазначається, що цей ЗРК вийшов з ладу і був покинутий українськими військовими ще у березні.

З відео можна зрозуміти, що окупанти хотіли зняти постановочний ролик про те, як вони нібито знищують українську військову техніку. Вони знайшли покинутий ЗРК С-300 і демонстративно розстріляли його. Однак, ударною хвилею накрило як стрілка, так і оператора. Чи вони вижили – невідомо, та й нецікаво.

"Премію Дарвіна в студію! Окупанти із 255-го полку знайшли підбитий український зенітно-ракетний комплекс С-300, і вирішили його знищити. Результат не відомий, але контузія і дрібні осколкові є 99%", –прокоментували відео українські військові з 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців.

С-300 – це сімейство радянських зенітних ракетних систем середнього радіуса дії. Зенітні ракетні системи сімейства С-300 вважаються одними з найпотужніших систем протиповітряної оборони у світі. Маса однієї ракети становить до 1600 кг.


Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...