Прес-секретаркою Мендель заробляла більше Єрмака та Зеленського (документ)

Заробітна плата президента Володимира Зеленського склала 28 тис. грн, керівника Офісу президента Андрія Єрмака – 47,3 тис. грн, а прес-секретарки глави держави Юлії Мендель – 67,3 тис. грн. Про це йдеться у відповіді Державного управління справами, повідомляють Патріоти України.

З відповіді видно, що зарплата Зеленського складається виключно з 28 тисяч гривень посадового окладу і не передбачає можливості виплати надбавок і премій. З неї вирахувано 5 460 гривень податків і зборів, а президенту видано решту – 22 540 гривень.

Єрмаку було нараховано 47 253 гривні зарплати, з яких 11,5 тисячі гривень склав оклад за посадою, а 35,8 тисяч – надбавки, відрядження, премія і індексація. З нарахованої суми вирахувано 9,2 тис. грн податків, після чого керівнику Офісу видано 38,1 тисячу.

Заступникам Єрмака за квітень було нараховано від 37,2 тис. грн до 83,7 тис. грн зарплати до обчислення податків і зборів. Зарплата Мендель склала 67 319 гривень, з яких 22,2 тисячі – оклад, інші 45,1 тисяч – надбавки, премія, індексація і відрядні за березень. Видано Мендель було 54,2 тисячі гривень зарплати за квітень, оскільки 13,1 тис. склали податкові відрахування з нарахованої суми. У свою чергу зарплата керівника Апарату Офісу президента Олексія Дніпрова склала 123,9 тисяч гривень у квітні до сплати податків.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...