​"Превзошли своих заокеанских хозяев". МЗС Росії розповсюдило істеричну заяву через висилку з Чехії 18 російських агентів під дипломатичним прикриттям

Міністерство закордонних справ Росії назвало рішення Чехії вислати 18 співробітників російського посольства безпрецедентним.... За словами відомства московського Ріббентропа, це зроблено під голослівними і надуманими приводами, зазначають Патріоти України.

Не можемо відмовити собі в задоволенні повністю процитувати заяву, складену у кращих традиціях пропаганди тоталітарних режимів 1930-40-х років.

"Этот враждебный шаг стал продолжением серии антироссийских акций, предпринятых Чехией за последние годы. Нельзя не видеть также американский след. В стремлении угодить США на фоне недавних американских санкций в отношении России чешские власти по этой части даже превзошли своих заокеанских хозяев", - говорится в сообщении.

В связи с этим МИД РФ выразил решительный протест чешским властям и пообещал принять ответны меры, которые "заставят авторов этой провокации осознать всю полноту ответственности за разрушение основ нормального развития отношений между нашими странами".

Крім того, як передає ТАСС, офіційний представник МЗС Марія Захарова також анонсувала заходиу відповідь на вислання російських дипломатів з Чехії. За її словами, Росія найближчим часом оголосить про конкретні кроки.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...