"Президент был вне себя от ярости": Маруся Звіробій відреагувала на інформацію про нові кримінальні справи проти неї (16+)

Маруся Звіробій нібито вкотре жорстко пройшлася по президентові України Володимиру Зеленському, не добираючи особливо слів. Українська волонтер і ветеран АТО закликала главу держави залишити в спокої рідних і дітей Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко та ветеранів АТО і подружжя Інни та Владислава Грищенків. Пізніше народний депутат від "Європейської солідарності" Софія Федина написала на своїй сторінці в Facebook, що після антисемітських висловлювань Маруся Звіробій зв'язалася з нею і виявилося, що її сторінку зламали. Однак виявилося, що у президента не дуже повірили в таке пояснення, зазначають Патріоти України.

На сторінці волонтерки в Телеграмі з'явився її коментар із приводу реакції президента на побажання "у...бувати в Ізраїль разом із родиною". Маруся відреагувала на ситуацію без "зайвої дипломатії":

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...