"Президент гарних новин" приніс чергові хороші вісті: Зеленський у день свого 43-річчя заявив про велику перемогу над пандемією в Україні (відео)

Закінчення локдауну якимсь чином збіглося з днем народження першої особи держави. Стилістика демонстрації досягнень країни до іменин улюбленого вождя має глибоко радянське коріння, відзначають критики

Президент Володимир Зеленський подякував українцям за відповідальне ставлення до карантинних заходів під час локдауну, який сьогодні завершився, повідомляють Патріоти України з посиланням на із посиланням на пресслужбу президента.

Президент повідомив про введення 14 тис. додаткових ліжок у лікарнях, а також анонсував початок вакцинації проти COVID-19 вже наступного місяця.

Президент Володимир Зеленський подякував українцям за відповідальне ставлення до карантинних заходів під час локдауну, який сьогодні завершився.



Чиновники путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять з НПЗ (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:14

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів. . Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...