Президент готував шашлик особисто: Цікаві подробиці пікніка Зеленського для журналістів (фото)

Президент України Володимир Зеленський влаштував пікнік з шашликами для журналістів на території резиденції "Залісся", де два роки тому представників ЗМІ годували шаурмою. Про це повідомляє "Страна", посилаючись на свої джерела, передають Патріоти України.

Від влади в заході до Дня журналіста брали участь глава ОПУ Андрій Єрмак, його заступник Кирило Тимошенко, і радник керівника ОПУ Михайло Подоляк. "Формат заходу відрізнявся тим, що Офіс президента відмовився від кейтерингу. Представники Офісу президента, як і сам президент, готували шашлик разом з журналістами. З відомих представників ЗМІ там були Дмитро Гордон і Олеся Бацман ("Гордон"), Орест Сохар ("Обозреватель"), Савік Шустер ("Свобода Слова", "Україна 24"), Олексій Газубей (журнал "Фокус"), Наталя Влащенко ( "Україна 24"), Севгіль Мусаєва ("Українська правда"), Сергій Щербина ("РБК-Україна"), Олександр Мартиненко ("Інтерфакс-Україна")", - йдеться в повідомленні.

Гостей заходу посадили за стіл буквою "П", а потім президент Володимир Зеленський виступив з промовою на 20 хвилин. Учасники "пікніка" почали ставити питання главі держави, і їх просили не публікувати знімки з заходу і дотримуватися режиму "офф-рекордс".

Під час незвичайної прес-конференції, на якій представників ЗМІ годували шашликами, обговорювалося питання про виселення чиновників з держдач в Конча-Заспі. За словами журналістів, ця ідея Володимиру Зеленському прийшла в голову, коли він хотів зайти на територію однієї з ділянок, але його не пропустили.

"Але будівельники перегородили йому вхід, уточнивши, що це приватна територія. Ділянка, де власник робив ремонт, належала одному з відомих пластичних хірургів, який якимось чином зумів організувати собі будинок в Конча-Заспі. Це обурило президента. І він дав розпорядження перевірити, хто ще володіє там земельними ділянками", - продовжили обізнані джерела.

Також під час пікніка зайшла розмова про справу Павла Шеремета, і журналісти поцікавилися, чому президент переписується з однією з підозрюваних Яною Дугарь. Глава держави пояснив, що медик звернулася до нього зі скаргою, і "президент не зміг не відповісти".

Джерело: Страна

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: