"Президент підміняє обладміністрації якимись штабами олігархів": Бутусов про нараду в ОП

Навіщо призначати керівниками антикризових штабів далеких від влади бізнесменів? І навіщо тоді утримувати апарат облдержадміністрацій?

Юрій Бутусов. Фото: скріншот з відео.

Зібрання олігархів в Офісі президента свідчить про провал регіональної політики Володимира Зеленського. Про це у коментарі ЗМІ сказав журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

"Президент за 9 місяців не побудував вертикаль влади. Тому підміняє свої обласні адміністрації якимись штабами олігархів, бізнесменів. Це відсутність управління, керованості. Це може призвести до конфліктів, як бачимо із Харковом. До боротьби за владу. І до подальшої втрати будь-якого управління у регіонах. Це провал регіональної політики Зеленського.

У нього є вертикаль управління. Платники податків витрачають мільярди гривень на зарплати всім, кого він призначив. Якщо вони йому не потрібні під час надзвичайної ситуації, для якої створена президентська вертикаль, то треба проводити кадрові зміни.

Ця ситуація абсолютно не зрозуміла, у чому сенс? Президенту потрібні пожертви від багатих людей, має право збирати, кого хоче. Але він має в областях своїх керівників. Навіщо йому призначати керівниками антикризових штабів далеких від влади бізнесменів? Навіщо тоді утримувати апарат облдержадміністрацій? Може, їх варто скоротити, зекономити мільярди гривень і направити їх на ліквідацію наслідків епідемії?" - зазначив експерт.

Джерело: Gazeta.ua

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...