Президент Польщі прилетів з візитом до Києва

Президент Польщі прибув з візитом в УкраїнуПрезидент Польщі Анджей Дуда у неділю, 11 жовтня, прибув з робочим візитом до України. Дуда розпочав свій візит з вшанування жертв сталінізму на польському військовому кладовищі в Биківні, куди завітав відразу після прильоту в аеропорт "Бориспіль", зазначають Патріоти України.

Дуда назвав свій візит в Україну дуже важливим для українсько-польських відносин.

"В період пандемії багато господарських секторів залежать від налагодження ще кращої міжнародної співпраці та ухвалення конкретних рішень. Зв'язки між Україною та Польщею дуже міцні й разом працюємо заради ще більшого їх посилення", - написав польський лідер у Twitter.

Нагадаємо, в рамках візиту в Україну Дуда планує зустрітися з президентом Володимиром Зеленським. Зустріч лідерів двох держав відбудеться 12 жовтня у Києві.

Як розповіли в офісі Зеленського, під час зустрічі лідери Польщі та України обговорять економічну співпрацю двох країн та розвиток інфраструктури. Також під час зустрічі Зеленського та Дуди планують підписати декілька угод.

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...

Оце так: У США визнали, що новітні ракети, які отримала Україна, не виправдали себе

субота, 27 квітень 2024, 10:52

У Сполучених Штатах Америки визнали, що новітні ракети, які вони передали Україні, не виправдали себе в умовах нашої війни. Ймовірно, йдеться про малогабаритні високоточні боєприпаси GLSDB, передають Патріоти України. . Про це під час безпекового фору...