Президент Туреччини показав перший сучасний турецький танк Altay

Цікаво, що назва потужної зброї наступу відповідає імені краю, котрий наразі входить в РФ, і де полюбляє відпочивати диктатор Путін. "Савпадєніє?"

У неділю, 23 квітня, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган представив цю бронемашину, пише Anadolu.

За словами Ердогана, новий танк Altay має зовсім інші та кращі можливості, ніж прототип. Останній вперше представили 10 років тому.

"Щойно наша армія завершить випробування, ми почнемо масове виробництво наших танків", – заявив лідер Туреччини.

За оцінкою істориків, саме гірський масив Алтай є прабатьківщиною турецького народу та усіх тюрків. Нині масив входить до складу Російської Федерації.

Взагалі, напередодні президентських виборів у Туреччині, Ердоган намагається показати співгромадянам накопичену могутність своєї армії і зовнішньополітичних амбіцій.

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...