Президент Зеленський обговорив з опозиційними до Байдена сенаторами зі США Донбас і вступ України в НАТО

Президент Володимир Зеленський зустрівся з делегацією Конгресу США, яка перебуває в Україні з візитом, зазначають Патріоти України.

Сторони обговорили ситуацію на Донбасі і План трансформації та зміцнення стійкості України. Про це повідомляє Офіс президента.

Президент висловив надію на те, що американська сторона активно приєднається до реалізації цього амбітного плану.

Зеленський подякував конгресменам за незмінну підтримку України в становленні діяльності "Кримської платформи" і за допомогу в протидії агресії РФ.

Глава держави розповів, що План трансформації та зміцнення стійкості України відкриває можливості для розвитку нової якості партнерства між Україною та США в галузі економіки, інвестицій та секторального співробітництва.


Крім того, Зеленський розповів про ситуацію на сході країни і вздовж її кордонів. Під час зустрічі відбулося відеовключення військового керівництва із зони проведення операції Об'єднаних сил з Авдіївки, Мар'їнки і Золотого.

Сторони обговорили також реалізацію євроатлантичних прагнень України.

"Розраховуємо на підтримку США щодо майбутнього членства України в НАТО", - відзначив Зеленський.

Президент висловив упевненість, що санкційний тиск на "Північний потік-2" збережеться.


У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:53

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Украї...

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...