Президент Зеленський прилетів з Оману майже через добу після авіакатастрофи рейсу PS 752 Тегеран-Київ і зібрав термінову нараду

Президент Володимир Зеленський прибув до аеропорту "Жуляни" о 2:37 ночі, після чого одразу поїхав на Банкову, на нараду з приводу авіакатастрофи в Тегерані, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Схеми: корупція в деталях"

Знімальна група "Схем" зафіксувала "Mercedes-Benz Vito‎", який під’їхав до чартерного літака після чого поїхав на Банкову. Через 15 хвилин авто заїхало на територію Офісу. Після чого на поверсі, де знаходиться кабінет Зеленського, увімкнули світло.

Вже о 3:30 на сайті Офісу президента з’явилось повідомлення про проведення наради з приводу авіакатастрофи українського літака в Ірані.

Офіс президента оприлюднив результати нічної наради: Володимир Зеленський заслухав звіт оперативного штабу з питань авіакатастрофи літака Боїнг-737 в Ірані. Наразі відпрацьовується кілька версій причин падіння літака, проводиться робота з родичами загиблих та відбувається збір ДНК для ідентифікації тіл.

"Проводиться робота з родичами українців, які загинули в Ірані, їм надається психологічна допомога. Держава обов’язково проконтролює, щоб родини отримали всі страхові виплати.

Крім того, відбувається збір ДНК родичів загиблих українців. Одним із головних завдань штабу є ідентифікація та репатріація тіл з Ірану.", - йдеться у заяві офісу президента

В ОП закликали не маніпулювати інформацією, допоки фахівці не дослідять обставини трагедії.

Також у пресслужбі додали, що борт із 45 українськими фахівцями для розслідування трагедії, ідентифікації та репатріації тіл вже приземлився в Ірані.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...