"Президенту РФ довелося дещо зрозуміти": Піонтковський вказав на позитивний для України момент від визнання Путіним "ЛДНР" (відео)

Андрій Піонтковський вважає, що ОРДЛО не потрібні були Путіну ні тоді, ні зараз. Вони його цікавили виключно як інструмент підпорядкування усієї України через Мінські домовленості. Своїми думками публіцист поділився у відео, яке з'явилося на Youtube-каналі "Радіо Свобода Україна", передають Патріоти України.

Президент РФ "зрозумів, що Україна не капітулює і не піддасться. Сьогодні він це усвідомив остаточно". Глава Кремля боровся за цей інструмент тиску до останнього. Проте в Україні організувалося суспільство, яке бореться з російською агресією, що остаточно провалило його план. Усі 8 років Путін намагався "приєднати" Україну до ОРДЛО, переконаний політтехнолог. "Від України він ніколи не відстане. Натомість тепер буде ясна картина: Москва окупувала Крим та Донбас, а не ось ця ситуація з фальшивими Мінськими угодами", - заявив Піонтковський.

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...