Дебати Порошенка з представником Зеленського (відео)

Президент України Петро Порошенко виступить в ефірі "Свободи слова" на телеканалі ICTV о 22.40, інформують Патріоти України та пропонують вам подивитися дебати разом із нами.

Президент прийде в студію з метою в черговий раз провести дебати з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським. До студії завітають радник кандидата на пост президента України Володимира Зеленського Олександр Данилюк, а також експерти Денис Казанський, Інна Кузнецова, Олександра Матвійчук, Олексій Якубін, Мирослав Гай, Володимир Горбач та Ігор Рейтерович.

* * *

Щодо рослідування вбивства Катерини Гандзюк: "Президент не розслідує справи. Але Президент робить максимум, що від нього залежить для захисту прав і конституційних свобод громадян.

Я зустрічався з активістами і отримав інформацію щодо підозрюваних вбивць Катерини Гандзюк. Коли активісти звернулися до мене з проханням звільнити з посади незалежно від того чи є на сьогодні у слідства обґрунтовані підозри щодо тієї чи іншої посадової особи, я прийняв рішення і посадові особи були звільнені з посад.

Президент не садить у в’язницю. Але Президент точно не дасть нікому сховатися під парасолькою перебування при владі або зв’язків у правоохоронних органах!"

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...