"Прямо мор якийсь почався": "Слуги" попередили про загрозу зриву засідання фракції через коронавірус

В чаті фракції йде перекличка, щоб дізнатися, хто зможе прийти на засідання.

Засідання фракції "Слуга народу", яке має відбутися 16 листопада, під загрозою зриву через те, що багато нардепів захворіли на коронавірус. Про це повідомляє "Страна" з посиланням на джерело, передають Патріоти України.

Співрозмовник зазначив, що зараз необхідно обговорити безліч нагальних питань, а серед народних обранців "почався якийсь мор". За його словами, в чаті фракції йде перекличка, щоб дізнатися, хто зможе прийти на засідання.

"Нам потрібно зібратися, справи тиснуть, хотіли б послухати на фракції звіт прем'єра щодо карантину. Досі ніхто так і не зрозумів його ефективність. Мажоритарникам просто голови зносять за цей карантин на місцях, ми вже прем'єру 5-6 колективних звернень зробили", – розповіло джерело.

Також зазначається, що необхідно обговорити питання з ФОП та бюджет. "Зараз йде перекличка, хто зможе прийти на засідання. У нас багато хворих у фракції. Щонайменше 10 нових за останній тиждень, а є ще ті, кому дуже погано, які перебувають в лікарні. Наприклад, Владислав Бородін і Олександр Мережко. Також нам потрібно обговорити ситуацію з ФОПамі, бюджет і багато всього, а тут прямо мор якийсь почався", – заявило джерело.

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...

Пригоди Дональда Фредовича з порноакторкою. Суддя заявив Трампу, що той може сісти за грати

вівторок, 7 травень 2024, 8:15

Екс-президент в свою чергу заявив, що готовий ризикнути можливістю ув’язнення. Суддя Хуан Мерчан, який здійснює нагляд за процесом Дональда Трампа у справі пов'язаною із виплатою грошей за мовчання актрисі Стормі Деніелс, погрожує ув’язнити колишнього ...