Прямо на Хрещатику: Охоронці репера Басти накинулися на киянина за питання "чий Крим?" (відео)

Російський співак Баста, який виступав у Криму, приїхав до Києва. Йому намагалися нагадати, що в Україні йде війна, а Крим – окупований Росією. Втім, охорона співака швидко зреагувала і намагалася "нейтралізувати" конфлікт, повідомляють Патріоти України.

Відповідне відео із нападом надіслали активісту Сергієві Стерненку. Автор побажав залишитися анонімом, але в разі потреби свідчитиме проти співака у суді.

Охоронці Басти кинулися на чоловіка

Репер приїхав до Києва і сходив у ресторан "Мокко" на Хрещатику. Про це на своїх сторінках у соцмережах розповів активіст Сергій Стерненко. Невдовзі після публікацій до ресторану підійшли громадяни, які хотіли нагадати Басті про його відвідини окупованого Криму. Втім, зробити це не вдалося.

Один з чоловіків перестрів Басту на виході із ресторану. Доки із ним фотографувалася шанувальниця, він почав голосно питати співака "Чий Крим?" "Аякже окупований Крим, у який ти їздив?".

Тоді відео переривається, але як розповів чоловік, на нього напала охорона і почала відтискати його у сторону. "На цих словах до дверей підбігла охорона як закладу, так і ще 4 – 6 спортивних молодиків. Охорона почала зачиняти двері, а молодики випхали мене з закладу, почалася атака на мене", – розповідає киянин.

Баста у цей час, як розповідає чоловік, робив "нейтральний" вигляд. Дії охоронців вдалося зняти на відео іншому чоловіку, який також приїхав у "Мокко" з метою нагадати співаку про Крим. Коли охоронці побачили, що чоловік веде зйомку і фіксує напад, увагу перемикнули і на нього. Відтак до нього підійшли і, з його слів, вимагали видалити відео. Стерненко на своєму ютуб-каналі опублікував фрагменти знятого інциденту з власними коментарями.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...