"Прямо над нами": "Бавовна" в окупованому Криму налякала очевидців і викликала істерику в росіян (відео)

Вибухи у районі Севастополя та міста Саки 30 жовтня сильно налякали мешканців тимчасово окупованого Кримського півострова. А в соціальних мережах росіяни дивуються, чому "влада" Криму прозвітувала про меншу кількість збитих цілей, ніж було зафіксовано на відео, передають Патріоти України.

Атаку на військові об'єкти загарбників у Криму було здійснено в першу половину дня 30 жовтня. За деякими даними, у Саках після "бавовни" спостерігалися проблеми з електрикою. У Севастополі перед вибухами пролунала повітряна тривога, але так звана влада стверджує, що сигнал був хибним, тому що телебачення "зламали".

Трохи згодом окупанти заявили, що нібито збили в небі над містом дві повітряні цілі. Судячи з відео, яке зняла очевидиця обстрілу, одна з ракет справді могла бути підбита, але були й інші, збиття яких на ролику не видно.

"Ось ще, ось ще!.. Ні**іна собі!.. Вона просто наді мною пролетіла!.. Прямо над нами", – злякано коментувала події авторка ролика.

Стверджується, що уламки впали на територію школи №27 на Північній стороні, на вулиці Пасічній та в Інкермані.

Також у РФ кажуть, що постраждала одна особа. "Губернатор" Михайло Развожаєв заявив: мовляв, у Севастополі "незначно пошкоджено" кілька будівель уламками, а атака нібито здійснювалася Storm Shadow.

"Якої ще школи?" "А решта – влучання?" "Більше двох було ж!" "А якщо х**ли пустять не два шторми, а 22? Так, думки вголос", – обурюються у мережі фанати "СВО". "Що там із червоними лініями Шойгу після застосування "Штормів" по Криму?" – запитав інший користувач.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...