Прямо перед цим обстріляв Краматорськ КАБами: Сили оборони України знищили російський літак Су-25

У суботу, 5 жовтня, Сили оборони України збили російський штурмовик Су-25 у небі над Костянтинівкою Донецької області. Про це повідомив начальник Костянтинівської МВА Сергій Горбунов у коментарі "Суспільному", передають Патріоти України.

«Уламки частково попадали навколо міста Костянтинівка. Уламки також впали у приватний сектор — пошкоджені декілька приватних будинків. Жертв чи постраждалих від цієї події немає», — наголосив він.

Корреспондент Донбас Реалії Сергій Горбатенко повідомив, що знищений російський літак прямо перед збиттям обстріляв Краматорськ авіабомбами. Раніше у Мережі повідомили, що літак могли збити самі росіяни. Окупанти писали, що нібито уразили український винищувач, однак на оприлюднених в низці Telegram-каналів фото та відео на літаку було видно російські розпізнавальні знаки.

Перед цим росіяни завдали ударів по Краматорську КАБами, внаслідок чого в частині міста зникла електрика.

ЗСУ уразили ракетами Storm Shadow три командні пункти російських військ - Генштаб

субота, 5 жовтень 2024, 14:42

Сили оборони України уразили ракетами Storm Shadow та реактивними снарядами GMLRS три командних пункти російських окупантів. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у суботу, 5 жовтня, передають Патріоти України. Зазначається, що днями уражено командні ...

Прямо перед цим обстріляв Краматорськ КАБами: Сили оборони України знищили російський літак Су-25

субота, 5 жовтень 2024, 13:28

У суботу, 5 жовтня, Сили оборони України збили російський штурмовик Су-25 у небі над Костянтинівкою Донецької області. Про це повідомив начальник Костянтинівської МВА Сергій Горбунов у коментарі "Суспільному", передають Патріоти України. «Уламки частко...