Прямо у лікарні: У Мелітополі кадирівець під дією наркотиків вистрілив в обличчя іншому пацієнту

У тимчасово окупованому Мелітополі кадировець під впливом наркотиків вистрілив в обличчя мирному мешканцю просто в лікарні. Вони були сусідами по палаті. Про це 9 листопада повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у Telegram-каналі, передають Патріоти України.

За його словами, це звичні реалії окупації. "У міські стаціонари продовжують масово привозити на лікування окупантів. Цього разу лікарі змушені були надавати допомогу кадировцеві в стані наркотичного сп'яніння. Він ледь не вбив свого цивільного сусіда по палаті, вистріливши чоловікові в обличчя", – поділився Федоров.

Мер розповів, що потерпілому чоловікові вдалося врятувати життя лише завдяки професіоналізму лікарів.

Нагадаємо, у мережі з'явилися дані, що лікарні Мелітополя не справляються з потоком поранених окупантів. Через те, що медустанови переповнені, поранених росіян звозять на моторний завод у південній частині міста.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...