Прямував до Києва через Львів: Прем’єр Ірландії ледь не потрапив під російський обстріл

У ніч проти 4 вересня Росія завдала ракетного удару по Львову. Лише за кілька годин до атаки прем'єр-міністр Ірландії проїжджав Львів на шляху до Києва, де зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським. Про це ірландський політик розповів під час брифінгу для журналістів у столиці, передають Патріоти України.

"Лише через декілька годин після того, як я проїхав Львів, я дізнався, що люди були вбиті Росією, включно з трьома дітьми. Дітьми, які скоріш за все, спали у своїх ліжечках вранці. Вони були вбиті", – сказав прем'єр-міністр Ірландії.

Гарріс зауважив, що Ірландія не дозволить, аби такі події, як сьогоднішній ракетний удар по Львову, нормалізовувалися в Україні, Європі та усьому світі. Він також запевнив, що Ірландія продовжуватиме підтримувати Україну у боротьбі проти держави-агресора стільки, скільки це буде потрібно.

Переставляння стільців у "зеленій" владі: Фракція "Слуг народу" підтримала кандидатури на посади нових міністрів, котрих запропонував Зеленський. Опубліковано список (скриншот)

середа, 4 вересень 2024, 22:14

Голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія оприлюднив результати зустрічі нардепів з президентом України Володимиром Зеленським. Парламентарі передбачувано погодились підтримати кандидатів, яким глава держави пропонує довірити дев'ят...

"Президент сказав, що я йому потрібна ": Верещук зробила заяву щодо своєї нової посади

середа, 4 вересень 2024, 21:27

Віцепрем’єрка – міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук підтвердила, що очікує призначення в Офіс президента (ОП). Про це вона написала у Telegram, передають Патріоти України. "Президент сказав, що я йому потрібна ...