Пріорітетна ціль: Експерт пояснив, чому в Україні гине так багато генералів РФ

Російські воєначальники високого рангу фактично не довіряють молодшим офіцерам. Саме тому генерали досить часто беруть управління військами та підрозділами тактичного рівня на себе.Про це повідомив військовий експерт Владислав Селезньов, передають Патріоти України.

"З одного боку, генералітет РФ має недовіру до молодших офіцерів, з іншого боку, ці молодші офіцери не мають ініціативи. Відповідно, російські воєначальники досить високого рангу, старші офіцери змушені брати управління військами та підрозділами тактичного рівня на себе. Безумовно, для українських снайперів, для підрозділів української артилерії такі посадовці є пріоритетною ціллю. Вони "працюють" по них та знищують. Тому що набагато простіше знищити одного воєначальника, який організовує військову операцію чи наступальні дії, ніж вибивати поодинці російських солдатів", - пояснив експерт.

Селезньов зазначив, що ліквідація старшого офіцера фактично обезголовлює підрозділи російської армії, збиває темп і напруженість наступу. "Ми вже чули, що наші артилеристи відпрацювали високоточними снарядами, випущеними з американських гаубиць класу М777, по пункту управління та по вузлах зв'язку, за допомогою яких роздаються розпорядження і накази, та по пунктах, де містяться боєприпаси. Це абсолютно ефективні точкові удари, які створюють роздрай у наступальних діях російської окупаційної армії", - зазначив експерт.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...