Пріорітети змінились: Тепер уже сам Путін може стати сакральною жертвою російських ультрарадикалів, - історик

Російська православна церква (РПЦ) з початку російської інвазії в Україну 24 лютого ц.р. благословила російський народ на війну проти України. Московський патріарх Кирило вже почав нагороджувати посмертно своїх священників, які разом з армією країни-агресора прийшли на чужу землю і тому гинуть як завойовники, часто залишаючись лежати в полях, куди російська сторона навіть не бажає прибути за посмертними останками своїх воїнів. Так російські солдати гинуть як худоба. Поводили себе як неандертальці, так і закінчили своє життя без прощення, на густо политій людською кров’ю українській землі. Про це у своєму борзі пише історик Олександр Левченко, передають Патріоти України.

Протоієрей РПЦ Михайло Васильєв прийшов без запрошення разом з неандертальським військом на тисячолітні українські території. Тут безславно і загинув. Щоб якось виправити ситуацію, московський патріарх Кирило, що називав український народ слугами сатани, вирішив нагородити свого служителя, який закликав убивати українців, церковною відзнакою. Так той і пішов у вічність, де горітиме у пеклі, але з відзнакою РПЦ.

Після початку російської агресії велика кількість закордонних приходів вийшли з-під юрисдикції РПЦ, найбільше число, звичайно, в Україні, де російська армія цинічно вбила 80 тисяч цивільного населення тільки в Маріуполі, де, головним чином, проживали віруючі РПЦ. Агент ФСБ "Михайлов", тобто московський патріарх не висказав ні слова жалю щодо таких втрат серед українського цивільного населення, яке у своїй більшості раніше було його паствою. Він тільки посилав на український фронт своїх священників, щоб вони підтримували російських солдат у нападах на мирні українські міста та зменшували їх страх відповідальності за смерті цивільних жителів. Російська православна церква тільки заохочувала на ще більші вбивства українців, даючи наперед прощення своїм солдатам від цього страшного гріху та гарантію нормального життя після війни.

Вселенський Константинопольський патріарх Варфоломій дав пораду Кирилу відректися від духовного сану та відмежуватися від російської агресії та війни проти сусіднього мирного українського народу. Але "Михайлов" отримав завдання від ФСБ бути до кінця з Путіним і допомогти російському президенту навіть після смерті запобігти вічної моральної відповідальності за скоєні гріхи. Путін сам дуже цинічний, але боїться вічного каяння у пеклі. Тому Кирило його охоробрює молитвами та звертанням до Бога усіх російських попів, щоб забезпечити російському президенту достойне місце в історії та вічному сні не як якомусь вбивці та грабіжнику, а інтелектуальній особистості з московського неандертальського суспільства.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...