Про 50 тис. вбитих окупантів забув? Путін заявив, що РФ нічого не втратила і не втратить у ході війни проти України

Президент РФ Володимир Путина назвав вторгнення в Україну "дзеркальною відповіддю на дії противника". Про це він заявив під час виступу на пленарному засіданні Східного економічного форуму (ВЕФ), передають Патріоти України.

На думку Путіна, в результаті війни в Україні Росія нічого не втратила, а поляризація світу пішла їй тільки на користь. "Я думаю, що нічого ми не втратили і нічого не втратимо. З точки зору надбання можу сказати, що головне надбання - зміцнення нашого суверенітету, і це неминучий результат того, що зараз відбувається", - сказав він.

За його словами, з точки зору військових дій РФ нічого не почала, а намагається тільки закінчити. Коментуючи війну на Донбасі з 2014 року, глава Кремля заявив, що допомогти жителям цих територій - обов'язок РФ, і країна почала військові дії в якості "дзеркальної відповіді на дії противника - збройним шляхом".

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....

Намагаються якось захиститись від "бавовни": РФ зміцнює військово-морську базу в Новоросійську, - "Атеш"

субота, 18 травень 2024, 21:30

Партизанський рух "Атеш" фіксує зміцнення Росією військово-морської бази Чорноморського флоту в Новоросійську. Про це повідомляє "Атеш". Зазначається, що російські окупанти встановлюють різні засоби оборони проти морських безпілотників. Крім цього вони...